ons merken

Wij werken met Kérastase, L’ Oréal, Eleven Australia en CurlSYS! 

Kérastase

Sinds 1964 heeft Kérastase één missie nagestreefd: “Van het haar de kostbaarste schoonheidstroef van elke vrouw maken.”

Hun doel is om luxueuze, professionele en gepersonaliseerde verzorgingen aan te bieden om aan alle vrouwen hun haarbehoeften te voldoen. Sinds 1964 heeft Kérastase de filosofie van verzorging doorgetrokken naar alle producten. In de laboratoria worden innovatieve technologieën & formules ontwikkeld die vervolgens op de markt worden gebracht.

Als toegewijde partner van Kérastase adviseren wij gepersonaliseerbare producten, en bieden we zintuiglijke rituelen aan in onze salon.

L’Oréal Professionnel

L’Oréal is wereldwijd actief, met overal dezelfde kenmerkende stijl: door innovatief te zijn en aan zo veel mogelijk consumenten de beste producten te bieden, tegen de beste prijs.

Een filosofie die begint bij het onderzoek in laboratoria en de wens om professionele kennis breed toegankelijk te maken.

Voor ons als Kapper & Co, is het hét merk voor alle technische behandelingen zoals kleuringen, ontkleuringen en omvormingen.
Daarnaast gebruiken we de styling producten erg graag.

ELEVEN AUSTRALIA.

SIMPLE.
EFFECTIVE.

Dat zijn de trefwoorden van Joey Scandizzo (4x Australisch Hairdresser of the Year) en Andrew O’Toole (Australische fotograaf van het Jaar) wanneer zij in 2011 starten met het merk Eleven Australia.

Ze beginnen in eerste instantie met één product; Miracle Hair Treatment. Dit product blijkt zo succesvol dat de lijn al snel werd uitgebreid tot een volwaardig assortiment. De namen van de producten vertellen wat ze doen, waardoor het gemakkelijk is om de juiste te vinden.

EVRYDAY.

We werken zelf graag met de warmteborstels van Evryday én we hebben ze natuurlijk ook om thuis hetzelfde effect te creëren.

Een groot deel van het succes van de borstels zit verborgen in de unieke MAK-technologie.
Deze is verwerkt in de warmteborstels en zorgt voor een perfecte combi van stijl en verzorging.
Om niet al te geheimzinnig te doen: de MAK-formule is een ultraverzorgende mix van macadamia-olie, arganolie en keratine die tot in de kern van je haar doordringt.